ВМРО-БНД застава зад Мирослав Петров на балотажа - pleven.utre.bg

ВМРО-БНД застава зад Мирослав Петров на балотажа

30 октомври 2019, 19:18 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    БНТ, кадър

Това заяви областният лидер на партията и народен представител д-р Калин Поповски

От ВМРО-БНД заявиха категоричната си подкрепа на предстоящия балотаж за кмет на Плевен на кандидата на ГЕРБ Мирослав Петров. Областният лидер на партията и народен представител д-р Калин Поповски се обоснова с това, че е нужна промяна в управлението на общината и тя може да дойде от ново ръководство и нов кмет.

"Големите проекти, които бяха изпълнени в Плевен, са от времето на предходния кмет на ГЕРБ - д-р Димитър Стойков", отбеляза д-р Поповски, подчертвайки липсата на доверие между досегашното ръководство на общината и държавата.

"Ще дадем подкрепата си на Мирослав Петров за кмет на Плевен, за да има стимулиране на инвестициите и привличане на нови инвеститори, за да има нова индустриална зона и пътна свързаност с автомагистралата "Хемус", каза д-р Поповски. Според него проблемите с битовата престъпност, незаконните сметища и бездомните кучета също са на дневен ред и трябва да се работи по тях.

"Познавам Мирослав Петров като личност от 20 години и смело мога да кажа, че трябва да го подкрепим, и че това е правилният избор за кмет на Плевен. Не виждам какво може още да направи старият кметски екип. Трябва така да се работи с правителството, че да бъде от полза за развитието на града", посочи още той.Коментари (18)

Потребител
вмро и воля
Във всяка една нормална държава общинските съветници на вмро и воля ще работят по строежите, а корпоративния вод на нискообразованите хора ги остави да управляват цял град. СРАМ И ПОЗОР!
31 октомври, 17:48 ч.
Потребител
Крум
Като гледам коалицията срещу Спартански (не че той е цвете) се сещам за израза "бандит до бандита"! Затова няма да спечелите, ние плевенчани знаем миналото и делата ви.
31 октомври, 15:59 ч.
Потребител
коко
Прав си,че ние,плевенчаните,знаем миналото и помним.Помним кой съсипа заводите,начело с Плама,кой искаше да закрие медицинския университет и театъра,кой измести трасето на АМ Хемус на 100 км от Плевен,кой е против АЕЦ Белене и Балкански поток.Знаем и помним,че това беше Иван Костов и сега чрез неговите сини политически клошари искат да ни натресат пак чучелото си Спартански.Искат,ама нема.В неделя шут в сините задници и хайде на бунището при Костов.
31 октомври, 16:29 ч.
Потребител
петко
Балканси поток и аец белене не зависи от кмета малоумнико. Върви да ти дадът 30-60 лв като на гнусните мангали и си продай гласа нещастнико!
31 октомври, 17:50 ч.
Потребител
АНТИ ГЕОРГ
Ама че си прост.Къде прочете,че АЕЦ Белене и потока зависят от кмета.Те зависят от властта в държавата и от политическите партии.А зад Спартански стоят политически сили(пърдон джуджета),които са противници на тези проекти.И няма да взема 50-60 лева за да гласувам за Миро.Ще го направя безплатно,заедно с цялото ми семейство,въпреки че не сме фенове на ГЕРБ.
31 октомври, 21:20 ч.
Потребител
Топ идот
Абе ти вярваш ли си честно ми кажи?
31 октомври, 17:06 ч.
Потребител
Топ идот
Крум питам. И как така Спартански не е цвете. Та той е нашата теменуга, лале зюмбюл и всичко. За 1 млн. Докато плевенчани мрът от глад
31 октомври, 17:10 ч.
Потребител
ЦИРК
Градците от герб, вмро и воля искат да пробият тръбата на балканско поток и да смучат 4 години. Ако искате тези мутри с джибове, които не могат да пишат и повечето са завършили 8
клас да ви управляват гласувайте за тях! избора е ваш! във всяка една нормална държава тези ще са в затвора с дълги присъди!
31 октомври, 13:37 ч.
Потребител
Плисп
Но стига глупости. Плевен бе разсипан и обезлюден. Нищо не се случва. Ни давам се спешно от нов кмет
31 октомври, 15:32 ч.
Потребител
бегай бе
През дедовия ми е кой откъде ще смуче.То всички крадат.Важното е в този прекрасен град най-после да влязат някакви пари.Честни управници няма никъде по света.Ти да не искаш да ми кажеш,че Спартански е света вода ненапита и не краде.Краде и той,само че няма какво.По-добре да има за крадене,та да остане и в града нещо.
31 октомври, 15:56 ч.
Потребител
Браво на Илиян Йончев
Публикувайте декларацията на кандидата за кмет от БСП Илиян Йончев от тази сутрин по повод предстоящия балотаж.Той призова своите симпатизанти,какъвто съм и аз да гласуват по съвест,като същевременно повтори приоритетите на Мирослав Петров и призова за обединение в името на Плевен и борба срещу 4-годишното безвремие в нашия град.
31 октомври, 11:09 ч.
Потребител
Нинова
Декларацията на зависимия Йончев ли
31 октомври, 12:20 ч.
Потребител
некой
Поне не пикае във фонтаните като Румен Петков,който уж беше враг на Зеленогорски,а се оказа,че пърдят в едно гърне и че заедно са съсипвали Плевен.Първият изгони американците,дето си направиха после завода в Севлиево,а вторият изгони някакви японци,които щяха да произвеждат части за автомобили и те заминаха за Ямбол.А колко заводи рухнаха в Плевен по тяхно време не е истина.
31 октомври, 12:45 ч.
Потребител
BSP
ИЛИЯН ЙОНЧЕВ е най-срамния кандитат за кмет на град Плевен. Най-голямото недоразумение появило се някога на поличтическата карта в Плевен!
31 октомври, 20:05 ч.
Потребител
Берон
Поповски и Петров може да ползват услугите на другия адваката. Доста често имат срещи с прокуратурата.
31 октомври, 08:16 ч.
Потребител
Берон
Поповски и Петров са от едно котило - това на хотел Ростов на Людмил Конов и Васил Антонов. А и разследването за продажбата на бебета също е повлияло.
31 октомври, 04:00 ч.
Потребител
Цар Киро
А другия адвоката от кое котило е?
31 октомври, 07:54 ч.
Потребител
Кой разруши Плевен
По-добре от това котило,което все пак строи нещо в града,отколкото от котилото на Спартански,което буквално взриви Плевен.Говоря за Иван Костов,разбира се-менторът на сегашния"кмет".
31 октомври, 10:18 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета