За първи път Динозавърско шоу за деца в Плевен

В рамките на 60 минути децата ще преживеят нещо ново и вълнуващо

Щура Лаборатория организира първото по рода си Динозавърско шоу за деца в Ловеч и Плевен. На 16 ноември от 12ч. 14ч. и 16ч в Ловеч , НЧ "Бъдеще за Ловеч" и на 17 ноември от 10ч. 12ч. и 14 ч. в Плевен, "Мания Тауър", етаж 1, пл. "Иван Миндиликов 7" – Палеонтоложко шоу!
Записването става предварително на телефон: 0885869029
В рамките на 60 минути децата ще преживеят нещо ново и вълнуващо. Програмата се провежда в групи по 25 деца.

"Щура лаборатория и новият член на екипа ни, току що излюпилият се Тиранозавър, ще зарадват всички любознателни дечица! Всички участници ще имат възможността да проследят историята на Юрския период чрез специално подбрани експерименти. С помощта на опитните ни инструктори ще сглобят скелет на динозавър. Ще хапнат любимата храна на нашия Тиранозавър – Захарен памук. Рекс ще „нахлуе” сред децата, ще танцува, ще ръмжи, ще надава вой и със сигурност ще впечатлят малките любопитковци. Всяко дете ще получи научен подарък – юрски червеи, които може да си вземе вкъщи. На нашите забавни занятия ще докажем, че науката е нещо много интересно!", обещават организаторите.

Таксата за участие е 15 лв За всяко дете, влизащо на шоуто се заплаща такса. Всяко дете може да бъде придружено от не повече от един възрастен (лице, навършило 18 г.). Всеки допълнителен възрастен заплаща такса от 15 лв.
Препоръчителна възраст: 4 - 12 години.
Деца под 3 години не се допускат.