Пламен Гетов: Приключих със Спартак и не искам името ми да се използва - pleven.utre.bg

Пламен Гетов: Приключих със Спартак и не искам името ми да се използва

09 декември 2019, 17:05 | plevenutre.bg
  • Пламен Гетов

"Бизнесът в Плевен отсъства тотално от футбола", заяви футболната легенда

"Вече не се разправям със Спартак. Нямам никакви допирни точки с тях. След това, което направиха, когато не се явиха за мача в Монтана, аз реално приключих с това и не искам името ми да се използва. Играчите и треньорите тогава отказаха да пътуват в последния момент и всичко приключи", споделя Пламен Гетов в интервю пред колегите от вестник "Тема спорт".

"Как да не ми е болно за всичко това? Плевен е град с традиции. За жалост обаче към днешна дата сме на последно място във Втора лига и така, както вървят нещата, догодина пак ще бъдем в аматьорския футбол. Мечти и реалности много, но без помощта на държавата, на общината такава, каквато трябва да бъде, няма как да стане. По букви клубът се води ОФК, но само се води. Общината помага, но това е малко, не е достатъчно. Явно толкова са й възможностите. Бизнесът в Плевен отсъства тотално от футбола... Всички се оправят, само за Спартак е трудно", казва още футболната легенда.

"Всичко опира до финансите. Щом има пари, ще има и футбол. Не са ли направени нещата така, както трябва, няма как да се случи", допълва Гетов.

Емоционалните му думи идват само броени дни, след като в Плевен се проведе тържество по повод 100 години организиран футбол в града.Коментари (4)

Потребител
Красимир Илиев
Гетов е най великия футболист на Плевен за всички времена! За тези които са го гледали спор за това няма. Тези отрепки дето пишат глупости не са достойни и топките да му гонят.
13 декември, 00:11 ч.
Потребител
Отрепка
долна измет
10 декември, 08:33 ч.
Потребител
Дебелоок
Не те ли е срам, изрод?!?!
09 декември, 23:47 ч.
Потребител
Цървул
Нещастник долен нали точно ти направи така да си тръгне единствения луд който даваше пари за Спартак. Ти се провали пак като а сега се измъкваш като пръдня от гащи
09 декември, 18:55 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета