Флагове с надписи "Бъди на стадиона" и "Подкрепи отбора" се появиха из Плевен - pleven.utre.bg

Флагове с надписи "Бъди на стадиона" и "Подкрепи отбора" се появиха из Плевен

15 декември 2019, 17:12 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

Спонсорът на футболния шампионат "окупира" Плевен

Спонсорът на футболния шампионат "окупира" Плевен. Рекламни флагове се появиха на десетки улични стълбове в града. Те се редуват с такива на Община Плевен и футболния Спартак. Призивите за "синьо-белите" са "Бъди на стадиона" и "Подкрепи отбора".

Припомняме, че през юни общинските съветници дадоха съгласие да се предоставят за безвъзмездно ползване 350 бр. стълбове за улично осветление за поставяне общи рекламни знамена на Община Плевен, ОФК „Спартак - Плевен” и Efbet. Решението дойде след заявено писмено инвестиционно намерение от „Eurofootball Limited”, като притежател  на марката Efbet, за сключване на договор за спонсорство с ОФК „Спартак - Плевен”.

В предложението бе изразено желание и готовност спонсорът да подпомага развитието на футбола в Плевен като част от социалната програма за изграждане и подготовка на елитни спортисти.

Сключеният договор между Efbet и „Спартак - Плевен” е със срок на действие пет години /до 2024 г./, като инвестираната сума ще бъде в размер на 400 000 лв. без ДДС, разпределена на месечни вноски за срока на договора.Коментари (8)

Потребител
Иван Динов
Върнете ме,аз ще ви ремонтирам стадиона!
16 декември, 08:27 ч.
Потребител
ясно
чакай ти публика

ебати агонията !!!

15 декември, 23:21 ч.
Потребител
Spartak
На пролет ще играят в Плевен...
15 декември, 18:19 ч.
Потребител
Спартак Плевен
Не на пролет, а на есен в трета лига......изпадането е сто процента сигурно, ако изобщо се доиграе този сезон. Никой не може да обясни на кой беше нужно да се влиза във втора лига без стадион, без отбор, без пари, без организация и като цяло без клуб.....
15 декември, 22:34 ч.
Потребител
ХС8
Ти си много компетентен бе. Като не ти изнася , че отбора е във втора лига , върви коментирай някой друг спорт разбирач смешен!
16 декември, 18:54 ч.
Потребител
Куку и Пипи
Иван царя ти ли си? Или си Тони Влашкоффф? По-голям срам от този сезон във втора лига Спартак Плевен не е преживявал мистър Куку. От сега сме изпаднали-не са плащани заплати от три месеца, няма стадион, няма отбор, няма треньор, няма организация, няма терени за школата. В базата трябва да се вложат десетки милиони за да говорим за футбол в Плевен. Докато не се вложат можем да си риткаме с Кнежа и Червен бряг и нищо повече.
18 декември, 12:49 ч.
Потребител
хахаха
На кой стадион? В Ловеч ли? Кой малоумник е измислил тоя слоган???
15 декември, 17:20 ч.
Потребител
DangurrOFF
Най вероятно шефа-Тони вашкоф
15 декември, 18:40 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета