Григор Горчев: Арена "Плевен" ще бъде завършена през следващите четири години - pleven.utre.bg

Григор Горчев: Арена "Плевен" ще бъде завършена през следващите четири години

31 март 2021, 15:43 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

Новата мултифункционална спортна зала бе тема на разговор по време на среща с плевенски спортисти

"Мултифункционалната спортна зала в Плевен ще бъде задължително завършена през следващите четири години. Плевен заслужава това, защото е град на спорта и така трябва да е и занапред. Това сподели проф. Григор Горчев по време на среща с плевенски спортисти.

Той припомни, че Арена "Плевен" е започната, като стойността на целия проект е близо 13 млн. лева, но през 2014 година правителството на Пламен Орешарски е отпуснало само два милиона, които буквално са "заровени" в една пуста поляна с излят бетон за основи.

"За нас и за града ни не ни е нужно много, за да работим, да отгледаме децата си и те да останат тук. Нужни са ни сигурност и спокойствие. И уважение, защото спортистите заслужават това”, заявиха от своя страна представителите на спортната общност в града.

Мирослав Петров също подчерта, че плевенчани заслужават нова мултифункционална спортна зала, но необходимата сума може да бъде отпусната само от Министерски съвет, след разговори между правителството и общинската администрация.Коментари (6)

Потребител
За мене няма ли
И на мене да ми бяха направили зала,или да участвам в проекта като 8-ми подизпълнител дори,и аз ще се снимам на Кайлъка.
31 март, 22:42 ч.
Потребител
Аз
Тази зала ако се завърши за 4 г аз съм трамвай...а недай си боже да се завърши,ще е дават по Дойче веле ,със селските стадиони наравно..обрасла с бурени
31 март, 22:15 ч.
Потребител
Оня
Чудесно. А какво ще гледаме в тази Арена Плевен, защото в Плевен спорта е със затихващи функции? Баскетбол, волейбол, тенис, гимнастика... или концерти? Изключително нерентабилна инвестиция, а проф. Горчев е попаднал на засада за която сън сигурен, че е наясно. Недоумявам поведението му.
31 март, 18:55 ч.
Потребител
ЕЛЕМЕНТАРНО
Изнудиха го.Така действа хунтата ГЕРБ.
31 март, 22:05 ч.
Потребител
дано
A дано..... Ще видим кво ще стане.
31 март, 16:35 ч.
Потребител
истината
Орешарски започна залата,а Борисов я спря,защото следващият кмет не беше от ГЕРБ.Парите за нашата зала отидоха за подобна зала в Шумен,която сега пустее.Не лъжете,гербаджии.
31 март, 16:22 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета