Деян Топалски с дебют в нова категория за "Нощта на героите" (ВИДЕО)

"Излизам само и единствено за победа", категоричен е ММА боецът от Плевен

Галавечерта по бойни спортове "Нощта на героите" ще се проведе на 27 март в столичната зала "Универсиада". Освен боксовите двубои, организаторите от "Bulgarian Fighters Organization" са подготвили и 5 срещи по правилата на ММА.

Една определено дългоочаквана такава е дебютът на един от топ бойците ни - Деян Топалски, в категория до 77 кг. В нея плевенчанинът ще се изправи срещу друг български топ боец - Владислав Кънчев.

"Моят опонент е един от най-добрите състезатели в тази категория за България. Нямам търпение да се среща с него и да се тествам в новата за мене категория, тъй като досега участвах в кат. до 84 кг. Със сигурност ще е добър тест за мен. Уважавам Влади - и като боец, и като човек. Но на ринга няма да правя крачка назад и излизам само и единствено за победа", сподели Топалски пред МMA.bg.

Припомняме, че преди "Нощта на героите" за ММА боеца от Плевен има друго изпитание. На 26 февруари в зала „Христо Ботев“ в София ще се проведе втората гала вечер по кикбокс и муай тай от веригата "Ultimate pro fight". Противник на Топалски ще е Мариян Макавеев.