Левски разгроми Севлиево, Вихър загуби от Етър в Търново

Тежки загуби за Гигант (Белене) и Ювентус (Малчика)

Отборът на Левски 2007 победи гостуващия тим на Севлиево с 6:1 в среща от 5-ия кръг на Северозападната В група. Домакините можеха да бият и с двуцифрен резултат, но се смилиха над хилавия си съперник, пише 365football.bg. Тон за разгромният успех даде капитана на левскарите Ивайло Иванов, който вкара четири от головете. Началото обаче даде Теодор Михайлов с попадението си в 10-ата минута. В 21-ата Стефан Гинчев изравни и като, че ли се заплиташе интрига. Четвърт час преди почивката обаче Ивайло Иванов отново даде аванс на домакините. Само за 8 минути /от 55-а до 63-а/ капитанът на Левски напълно отчая противнака с три попадения. Крайният резултат оформи Симеон Рудашки в 76-ата минута.

Етър пък взе петата си поредна победа в първенството, като се наложи с 3:1 срещу Вихър (Славяново). Близо 800 зрители на стадион „Ивайло” видяха здрав мач с много битка, шест жълти и два червени картона.

Тежки загуби записаха другите два тима от Плевенско в групата. Ювентус (Малчика) отнесе 0:4 при гостуването си на свищовският Академик, а Ботев (Враца) тресна Гигант (Белене) със 7:1.

И червенобрежкият Партизан отстъпи с 1:3 при гостуването си в Трявна на едноименния тим в мач от 5-ия кръг на Северозападната В група.