Хиената се готви за здрава битка с британеца Адам Харт

Явор Маринчев изкарал пневмония, но вече тренира нормално за сблъсъка в Лондон на 5 март

Явор Маринчев се готви за здрава битка в легендарната зала "Йорк Хол" в Лондон на 5 март. Както вече писахме, бившият шампион на България за професионалисти и аматьори ще е част от боксовата гала вечер "Crunch time", организирана от веригата "Goodwin Promotions". Хиената ще се изправи срещу британеца Адам Харт.

Явор Маринчев сподели пред Plevenutre.bg, че е започнал подготовка за мача преди седмица, тъй като изкарал пневмония. В момента боецът от Плевен се чувства добре и тренира нормално, а очакванията му са за сериозен сблъсък на 5 март.

36-годишният Адам Харт е висок 185 см. и е на профи ринга вече малко повече от година. Справка с боксовата енциклопедия boxrec.com сочи, че англичанинът има само два мача през това време, в които обаче е записал два успеха чрез нокаут. Любопитното е, че Харт е бивш британски шампион в К1 и е заемал четвърто място в света. Прякорът му на ринга е... Шрек. Напускайки К1 и вливайки се в професионалния бокс в края на 2014-та, той е заявил амбиции да атакува Британската титла в рамките на 18 месеца.

Повече от сигурно е, че Явор Маринчев ще направи всичко по силите си, за да обърка сметките на коравия британец