Ученици от ДФСГ "Интелект" с призови места в Национално ученическо състезание

Над 150 младежи и девойки премериха сили в няколко категории

Ученици от ДФСГ "Интелект" взеха участие и призови места в Национално ученическо състезание, организирано от АКАДЕМИЧЕН ЦЕНТЪР ЗА КАРИЕРНО КОНСУЛТИРАНЕ И ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА СА „Д.А. Ценов“ – гр.Свищов.

Състезанието, проведено на 26 февруари в стопанската академия, даде възможност на над 150 младежи и девойки да премерят сили в няколко категории: Бизнес информатика, Застраховане и осигуряване и Управление на проекти и Управленски решения в международния бизнес.

От ДФСГ "Интелект", с подкрепата на ръководството, в надпреварата се включиха Кристин Ивова Димитрова -12 „в“ клас в категория "Управление на проекти" и Анна Свиленова Тодорова от 12 „а“ в категория "Бизнес информатика". Стабилната подготовка и предоставената възможност изведе двете момичета на призови места.

Кристин Димитрова завърши на I място за най-добре развита бизнес идея с екип от още 4 ученика от различни училища. Анна Тодорова пък завърши на II място за изработка на сайт с екип от още двама ученика от различни училища.