Московски в Долни Дъбник: Вярвам, че разумните и мъдри хора ще ни подкрепят

Мисия

18-03-2017, 06:50

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ивайло Московски и Владислав Николов се срещнаха с работници от Община Долна Митрополия

Московски и Милена Дамянова ще представят пред жителите на Плевен приоритетите на ГЕРБ в образованието

Московски в Беглеж: Банкерите се смеят със сълзи на обещанията на БСП за безлихвени банкови заеми

Ивайло Московски и кандидатите за народни представители от ГЕРБ посетиха Опанец

Ивайло Московски и Милена Дамянова ще представят в Плевен приоритетите на ГЕРБ в образованието

Московски: Икономическият растеж в държавата ще продължи, ако ГЕРБ получи отново доверието на хората

Делян Добрев и Ивайло Московски ще вземат участие в кръгла маса: "Ускорен икономически растеж" в Плевен

Вежди Рашидов и Ивайло Московски ще представят програмата за управление на ГЕРБ в сектор "Култура"

"Там, където сме сгрешили, ще поискаме прошка и ще се коригираме", каза Московски

"Вярвам, че разумните и мъдри хора ще ни подкрепят. Там, където сме сгрешили, ще поискаме прошка и ще се коригираме”, каза Ивайло Московски на среща с жителите на община Долни Дъбник. Заедно с него бяха кандидатите за народни представители от ГЕРБ Цецка Цачева, Пламен Тачев, Владислав Николов, Ралица Добрева, Мирослав Минчев и Диана Данова.

Ивайло Московски подчерта, че програмата на ГЕРБ е разработвана изключително прагматично, с ясната преценка, че обещаното ще бъде изпълнено в управленски мандат на ГЕРБ. Напълно реалистично е в условията на силна икономика да се вдигнат заплатите и пенсиите до нивата, които прогнозираме. Ускореното изграждане на АМ „Хемус” и създаването на индустриална зона в региона на Плевен са условията, които гарантират икономически подем в областта. С мерките, които залагаме в сферата на образованието, ще се въздейства както на безработицата, така и върху качеството на образованието, съобразено с нуждите на пазара”, каза Ивайло Московски.

По темата за сигурността отношение взе третият в листата на ГЕРБ, кандидатът за народен представител Пламен Тачев. „Във всяко населено място ще има полицай. Ще работя да не се омаловажават дребните кражби и за промени в НК. И един пирон да излезе от дома на някой, не кокошка, пирон, извършителя да бъде наказан. Ненаказаните такива престъпления са предпоставка за рецидив”, категоричен бе Тачев.

"Това са най-важните избори за ГЕРБ. Опонентите ни манипулират хората с резултатите от президентските избори, като се кичат с чужди лаври. Това не е тяхно постижение и сега е момента да го докажем. Ние нямаме практика да коментираме опонентите. Разчитаме на всичко, което ГЕРБ е направил до момента, на прагматичните решения в програмата ни и на факта, че всичко това ще стане факт в управленски мандат на ГЕРБ”, обърна се към хората кандидатът за народен представител, четвърти в листата на ГЕРБ, Владислав Николов.