ОУ "Д-р Петър Берон" с признание от регионална служба "Военна полиция" - Плевен - pleven.utre.bg

ОУ "Д-р Петър Берон" с признание от регионална служба "Военна полиция" - Плевен

03 април 2018, 12:05 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

Училището получи официалния плакет за заслуги на службата и униформа за музейния си кът

Директорът на регионална служба "Военна полиция" - Плевен полк. Чавдар Стефанов връчи официалния плакет за заслуги на службата на ОУ "Д-р Петър Берон", както и униформа за музейния кът на училището.

ОУ "Д-р Петър Берон" с признание от регионална служба "Военна полиция" - Плевен (Галерия)

Тази сутрин полк. Стефанов бе посрещнат от директора Ваня Дражева и шпалир от втория в страната и първи за Плевен ученически гвардейски отряд към ОУ "Д-р Петър Берон", който бе създаден през февруари. 

Срещата между него и гвардейците премина в изключително приятна и приятелска атмосфера. Полк. Стефанов разказа любопитни факти от историята на "Военна полиция"  от нейното създаване до днешна дата, а учениците го слушаха с огромен интерес.


Възпитаниците на ОУ "Д-р Петър Берон" имаха възможност да демонстрират и своите знания за историята на гвардията, като срещу зададените въпроси от директора на регионална служба "Военна полиция" - Плевен, отговорилите правилно получиха специални значки.

Съвместните инициативи между ОУ "Д-р Петър Берон" и регионална служба "Военна полиция" - Плевен ще продължат и занапред. В четвъртък, 5 април, от 10,30 часа гвардейският отряд към ОУ "Петър Берон" и служителите на "Военна полиция" - Плевен ще присъстват на лекция по военно-патриотично възпитание, посветена на важни моменти от военната история на Плевен. Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета