И в Плевен безплатен тенис за деца от 6 до 12 години с програмата "Тенисът - Спорт за всички" - pleven.utre.bg

И в Плевен безплатен тенис за деца от 6 до 12 години с програмата "Тенисът - Спорт за всички"

01 юни 2018, 11:03 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    БФТ

БФТенис осигурява цялата необходима екипировка за провеждането на обучението

Програмата на БФТ "Тенисът – Спорт за всички”, с подкрепата на Министерство на младежта и спорта, ще осигури за четвърта поредна година безплатно обучения по тенис на деца между 6 и 12 години в цялата страна.

48 клуба в 25 населени места ще отворят врати за обучение на деца от 6 до 12 г. през месеците от юни до октомври. 

Във всеки клуб малките тенисисти ще бъдат разпределени в три групи, а заниманията ще са два пъти седмично (общо 24 тренировки). 

Градовете, в които ще се проведе програмата са: София, Банкя, Благоевград, Пловдив, Асеновград, Пазарджик, Харманли, Хасково, Свиленград, Стара Загора, Бургас, Сливен, Нова Загора, Несебър, Ямбол, Варна, Шумен, Русе, Добрич, Каварна, Дряново, Троян, Плевен, Велико Търново и Севлиево. 

БФТенис осигурява цялата необходима екипировка за провеждането на обучението.


Като допълнителни дейности по програмата "Тенисът - Спорт за всички" са предвидени турнири в страната за деца от 6 до 12 г., както и регионални първенства до 8, 10 и 12 г., регионални отборни първенства до 10 г. и финален Мастърс до 8 г.

Най-добре представилите се деца до 8-годишна възраст ще бъдат включени в подготвителни лагери, а отличилите се от 9 до 12 г. ще бъдат подпомогнати за участия в международни детски турнири.
"Включете детето си в "Тенисът - Спорт за всички" - една отлична възможност за подрастващите да спортуват, да тренират на воля и въздух, и най-вече да направят първи стъпки в тенис спорта напълно безплатно. Очакваме ви!", ин формират от родната федерация. 

Повече информация за спортните бази, в които се провежда обучението, можете да получите тук https://bit.ly/2kGt0heКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета