Кметът поздрави златната Ивет Горанова и тенис надеждите на България - pleven.utre.bg

Кметът поздрави златната Ивет Горанова и тенис надеждите на България

22 юли 2019, 16:44 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Община Плевен

Георг Спартански подари икона на Ивет, като й пожела успех в предстоящите спортни битки

Кметът на Община Плевен Георг Спартански поздрави носителката на златен медал по карате от Европейските игри в Минск Ивет Горанова. Състезателката на КБИ ”Петромакс” участва в категория до 55 килограма  в дисциплина „кумите”. След тази победа тя има сериозни шансове за класиране на Олимпиадата в Токио през 2020 г. Кметът Георг Спартански й подари икона, като й пожела успех в предстоящите спортни битки. Ивет Горанова два пъти е носител на приза „Спортист на годината” на Община Плевен – за 2017 и 2018 година, има бронзови медали от световно и европейско първенство по карате.

Кметът Георг Спартански поздрави и три млади тенисистки, които ще представят страната ни на предстоящото Европейско първенство за девойки до 12 години. То ще се проведе в Плевен от 25 до 28 юли 2019 г. В националният отбор на България ще участват състезателките от нашия град Росица Денчева и Йоана Константинова и състезателката от Пловдив Ивона Савекова. Турнирът се провежда под патронажа на кмета на Община Плевен Георг Спартански  на кортовете в парк Кайлъка. В него ще вземат участие 8 отбора. Само преди дни състезателките по тенис на България  до 12 години спечелиха титлата в престижен турнир в Резато /Италия/Коментари (3)

Потребител
Трендафил Мартински
Тоя боклук кмета ни с какво е допринесъл за тези успехи, че да си прави пумиярски пиар на гърба на децата?
22 юли, 22:41 ч.
Потребител
Кмете
Нямаме стадион . Враца и Монтана са общински клубове.Къде са те къде сме бой. Хебър? Все ти нищо не знаеш и от тебе нищо не зависи. Ние сме 20 глуха. Ще плащаме и наеми на Ловеч. За какво се трудиха момчетата.
22 юли, 21:01 ч.
Потребител
Оня
Браво на децата!
Кмете, долу ръцете от тези деца!
22 юли, 18:14 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета