Мирослав Петров: Икономическият рестарт на Плевен ще провокира и повишаване на заплатите в региона - pleven.utre.bg

Мирослав Петров: Икономическият рестарт на Плевен ще провокира и повишаване на заплатите в региона

09 октомври 2019, 17:25 | plevenutre.bg
 • Снимка:
  ПП ГЕРБ

 • Снимка:
  ПП ГЕРБ

 • Снимка:
  ПП ГЕРБ

 • Снимка:
  ПП ГЕРБ

Той и общински съветници от листата на партията проведоха поредица срещи във фирми в индустриалната зона на Плевен

"Близо 40 години нищо не е направено за възраждане на индустриалната зона в Плевен. Нашата идея е да се направят логистични центрове, които да осигурят нови работни места и да повишат качеството на живот на хората.”, каза кандидатът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав Петров.

Той и общински съветници от листата на партията проведоха поредица срещи във фирми в индустриалната зона на Плевен.

"За да има работни места в Плевен, трябва да има добра пътна свързаност, която ще бъде подсигурена с достигането на магистрала "Хемус" до нас, но трябва да бъдем подготвени. В предстоящия четиригодишен мандат на новата местна власт предстоят два важни проекта, за които държавата работи много интензивно – АЕЦ – Белене и изграждането на Балкански поток. Те неминуемо ще доведат по по-голяма заетост, инвестиции и дивиденти в града като цяло.”, заяви Петров.

На въпросите на хората за размера на заплатите, кандидатът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав Петров отговори, че заплатите са функция на цялостното състояние на региона, „затова в програмата си акцентираме именно върху икономическия рестарт на Плевен”, подчерта той.Коментари (3)

Потребител
просто питам
Спартански да посочи поне един европроект,който лично той е спечелил и реализирал.Да каже също какво е състоянието на спорта в града ни.Може и някой от щаба му да отговори на тези въпроси,вместо да цъкат минуси.Да направи оценка и на състоянието на уличната мрежа в града и особено в Сторгозия и Дружба.Защото нали уж Плевен щеше да побеждава.Та кого точно победи Плевен,че не мога да разбера.На футболния терен е ясно-бием Муселиево.
10 октомври, 14:12 ч.
Потребител
Спартански не става
Абе меко казано недолюбвам ГЕРБ,но в случая сме принудени да подкрепим Мирослав Петров.Спартански не може да възроди Плевен и това е факт.Реално по негово време няма нито един спечелен проект за града.Само довърши каскадата и Градската градина,проекти от предишния кмет.Или не му дават пари,или не знае как да си ги поиска.Кисне само по кафенетата и във Фейсбук.Пък и в България за стжаление пари се дават само на кметове от управляващата партия.Така че разумът казва да гласуваме за Мирослав Петров.
10 октомври, 09:39 ч.
Потребител
Бебо
Очаквайте икономически рестарт с Мариян Маджуна, строителят - грабител на сградата на Майчин дом в Плевен, изпълнителят на всички обществени поръчки за строителство в общината по времето на Зеленогорски. Какво да очакваш от кандидата за кмет от партия ГЕРБ - Николов, подлогата на Васил Антонов и Рунен Петков?! Колкото са направили последните за града, толкова очаквайте и от Николов!
10 октомври, 07:38 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета