Мирослав Петров: Местната власт трябва да създава условия за развитието на бизнеса в Плевен

Според него бизнесът трябва да чувства подкрепа от местната власт, за да реализира спокойно своите инвеститорски начинания

"Местната власт е тази, която трябва да създава условия за развитието на бизнеса в Плевен. Градът ни заслужава да има повече производствени предприятия, като Desizo Monni. След като една фирма може да вложи толкова много и спокойно да развива бизнеса си в Плевен, могат и други. За това обаче общината трябва да създаде по-добри условия. Бизнесът трябва да чувства подкрепа от местната власт, за да реализира спокойно своите инвеститорски начинания”, каза кандидатът за кмет на ГЕРБ Мирослав Петров по време на срещата си работещите във фирматa.

"Инвеститорите трябва не само да бъдат привличани в Плевен, но да бъдат стимулирани за разширяват своята инвестиция в Плевен. Местната власт е длъжна да намери начин по национални и европейски проекти да работи във взаимодействие с изпълнителната. Да осигури необходимите условия за развитието на бизнеса. Трябва да върнем младите хора в Плевен. А това може да стане само чрез адекватно местно управление, осигуряване на добра инфраструктура и инвестиции", каза още Петров.